Kallelse 19/8, 2/9, 16/9 och 20/9 (uppdaterat för sista träningen + träningsmatchen)

Uppdaterad information om träningen 16/9
Tid 19.30 – 21.00. Grupp 2
Tid 21.00 – 22.30. Grupp 1

se kallade spelare

(i pdf:en står det 2/9 men det samma kallelse som för 16/9)
Uppvärmning utan boll startar 15 min innan.

Glöm inte att meddela Örjan eller Claes om ni inte kan komma på träningen.

Information om den 20/9

Den 20:e september är det en träningsmatch mot Hallands breddtrupp. Samling är 16:00 vid Västsvenska innebandyförbundets kansli, Engelbrektsgatan 26 (Göteborg) den 20:e september. Matchstart är 18:30 i Väröbacka I-H. Laget förväntas vara åter i Göteborg cirka 21:30. 

Generell information

Vi har nu gått vidare i planeringen med laget och truppen och i ett första steg kommer vi träna i två grupper. Ganska snart kommer dessa minskas till en grupp,

Noterbart är att dessa uttagna spelare inte är en stängd trupp, dvs. att om  som inte är med i dessa och utvecklas under sommar/höst så är de fortfarande aktuella till SM i Januari.

OBS! Om spelare är skadade/borta/sjuka så behöver vi att ni spelare, eller tränarna, själva meddelar att de inte kan närvara på dessa tillfällen. De specifika träningarna kommer stå i mail och i kommande detaljplanering. 

Om ni tränare anser att vi har missat någon spelare, maila till "claes.svanstrom@skanska.se" med namn på spelare, vilken förening denne representerar och en kortare motivering i vad ni ser i spelaren. Vi är öppna för feedback från er tränare och kommer ta dessa spelare i beaktande när vi fortsätter vår scouting till hösten igen.

Vi skulle också uppskatta om de spelare som bytt klubb meddelar detta. Vi är medvetna om ett flertal men har valt att i detta skede utgå från den klubb som ni ursprungligen blev nominerande ifrån.

Till sist vill vi också tacka ALLA för vårens och förra säsongens engagemang och önska alla lycka till i er utveckling och fortsatta innebandyspelande!!