Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19

Läs mer

Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Lär känna ledarna för 04:or & 05:or

Flickorna kommer att ledas av:

Daniel Hansson
Har varit aktiv med innebandy i c:a 30år i allt från elit innebandy med Pixbo till bredd innebandy med Öckerö IBK. Brinner för innebandy som sport och tycker det är det absolut roligaste man kan göra. Har eget företag inom elektronikkomponent branschen sedan 2016. Gift med min fru Cecilia och vi har 2 döttrar på 15 år resp. 10år. Hela familjen är involverade i innebandy, antingen som spelare eller som ledare. Så det pratas mycket innebandy på dagarna och under säsong så är det fullt med matcher m.m. på helgerna.

Hur jag ser på uppdraget:
Skall bli riktigt kul att få jobba med alla F04 tjejer som är vårat distrikt. Kommer jobba hårt tillsammans med övriga ledare för att vi tillsammans med tjejerna skall utvecklas både som innebandyspelare och lag. För att sedan kunna göra absoluta bästa prestationerna i januari 2021, när SM går. Kommer bli otroligt spännande och det är en ära att få chansen till denna utmaning som ledare.

Mikael Järdhage
Jag är 50 år gift med Kicki och har tre barn, två tjejer 16 och 19 år gamla samt en son på 23 år. Jag har varit ledare i 32 år inom både fotboll, Ishockey och de sista 15 åren inom innebandyn. Bor i ett hus ute i Björlanda som jag byggt själv och när jag inte arbetar på AB Volvo så upptar innebandyn i IK Zenith mycket av min tid. Sökte uppdraget ihop med Danne Hansson från Öckerö som jag lärt känna på senare år. När frågan kom på tal från Danne så kände jag att vi kan komplettera varandra väldigt bra och så sökte vi och hade den stora förmånen att få vara med på denna utmanande och roliga resan. 

Om uppdraget:
Först vill jag tacka för förtroendet. Jag har alltid gillat att tävla i det mesta om det så är i livet, arbetsplatsen eller inom idrott. Genom åren har man varit aktiv inom diverse sporter och genom breddidrott så har vi i Sverige genom åren fått fram massa fantastiska idrottsmän och kvinnor och det är fantastiskt kul. Men när man håller på med breddidrott så är alla där på olika grunder vilket är både kul, bra och charmigt vilket det skall fortsätta att vara. Nu skall det bli roligt att få förmånen att tillsammans med Danne, Elin och alla fantastiska ledare runt om i vårt distrikt få sätta ihop ett riktigt slagkraftigt lag där alla har en gemensam målbild och man är där för laget och för prestationen. Nu hoppas jag att vi kan få ihop allt och visa att västsvenska innebandyspelare är att räkna med.

Elin Björk – Linder
Jag är 22 år gammal och har under större delen av mitt liv spelat innebandy som målvakt. Utöver att vara spelare har jag även varit domare och ledare. Det ska bli nu superkul att få dela med sig av den erfarenhet och kunskap som jag samlat på mig från tidigare uppdrag. 

Att tillsammans med mina kollegor Daniel och Mikael jobba fram en trupp som vi tillsammans med skall representera vårt distrikt i SM i Gävle 2021 är en stor utmaning för oss. Mitt stora mål med uppdraget är att spela den absolut sista matchen i ett fullsatt Gavlehov Arena.
Det är en ära att få vara med och leda Västsvenska Innebandyförbundets distriktslag F04, jag ser mycket framemot detta hedersuppdrag.

Pojkarna kommer att ledas av:

Mattias Flodén
Jag är en 47 årig sportintresserad Lerumsbo. Kom i kontakt med sporten vid 1987 och har drygt 30 års erfarenhet av olika tränaruppdrag och en lång spelarkarriär bakom mig. Jag har förmånen att arbeta som lärare på NIU innebandy på Lerums gymnasium och innebandyn har blivit en livsstil för mig.

Som tränare är jag lugn, analytisk och strukturerad. Tydlighet hur och varför och en lojalitet till vår spelidé och lagets prestation är betydelsefullt. Det känns ärofyllt att få leda västsvenska IBF´s distriktslag P04 och jag ser mycket framemot detta hedersuppdrag.

Andreas Berg
Jag är en innebandytokig 28 årig kille. Jag har ungefär 10 års erfarenhet som ledare inom innebandy, både på senior, pojk och junior innebandy, framför allt är mina erfarenheter med pojkar runt 15-17. Har gått 3 år på innebandygymnasium och blev där utbildad både som ledare och spelare. Har också jobbat som ledare på Sweden Youth Floorball i 4 år. Jag gillar att arbeta med ungdomar och se deras utveckling både som individ och i trupp, mina styrkor är framför allt special teams så som Powerplay, boxplay, frislagsvarianter med mera, rent spelmässigt så ligger min styrka i Försvarsspelets alla konster.

Jag lever efter mottot att ”den dagen du anser dig själv fullärd är dagen du bör sluta coacha”
Det ät ett stort privilegium att få chansen att coacha distriktslaget för pojkar 04, detta har alltid varit ett av mina mål.