Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Första tre samlingarna

Hejsan
Då har vi gjort en indelning för första samlingen för distriktslaget pojkar 16 år.
Vi delar in alla spelare i lag som sen kommer att matcha mot varandra. Våra ledare kommer att gå runt och titta på er spelare. Föreningsledarna kommer att leda lagen. Tag gärna med er 2-4 ledare så vi är fler som hjälps åt.

Kan ni INTE närvara meddelar detta minst 3-5 dagar innan samlingen så vi hinner göra en indelning av lagen.
Ni skickar ett mail till stefan.karlsson@innebandy.se där ni meddelar att ni inte kan närvara, skriv gärna orsak varför ni inte kan närvara.
Vi har full förståelse att man kan bli sjuk och missar samlingarna.
    
Vi behöver hjälp med tider i hallar så känner ni att ni vill vara med och hjälpa till med att jaga tider hör ni av er till mig. Vi ser gärna att vi kan åka runt i hela Västmanland för att träna. De tre första samlingarna behöver vi två planer men efter det går det bra med en plan.

Dessa samlingar är bokade.

Samling 2
Datum:  15 mars
Tid:    18:00 - 20:00
Plats: Nya Innebandyarenan i Västerås
Samling 17:30 
   
Indelning samling 2 - Klicka på bilden för större format


------------------------------------------------
Samling 1

Datum:  1 mars
Tid:    18:00 - 20:00
Plats:  Bombardier Arena A & C-Hallen
Samling 17:30
 
Blid från 1:a samlingen den 2020-03-01 i Bomben A-hallen


Klicka på bilderna för större format

Första samlingen: 2020-03-01
Vi träffades i Bombardier Arena med distriktsledarna kl 17:00 och gick igenom frånvaro från spelarna. Stefan Karlsson hade redan kl 14:00 fått in avhopp till träningen så han åkte in och gjorde om upplägget innan samlingen.

Kl 17:40 samlade vi alla spelare i foajén till "Bomben" där vi gick vi igenom lite info från Västmanlands Innebandyförbund. Vi pratade om vikten av att vara en spelare som vågar ta dialog med våra ledare, berätta hur ni känner eller använd era ledare till att kommunicera med våra distriktsledare. Föräldrar är viktiga men vi ser helst att alla föräldrar är de som stöttar sina ungdomar. Om föräldrar vill ha kontakt med ledarna så gör man det via sina klubbledare. Spelarna anmäler själva sin frånvaro och förklarar till oss varför man ämnar att inte närvara på träningen. Chrille D kommer att få i uppgift att starta en facebookgrupp för ledare och en grupp för våra spelare.

Sedan släppte vi killarna för ombyte och samling på stora planen där vi delade in våra killar i lag. Vi hade för avsikt att dela in killarna i fyra st lag men under Söndagen kom det in några avhopp och några sjukdomar så vi valde att dela in dem i två lag. Vi hade även tänkt att köra på två planer men kommunen hade glömt att meddela att man haft en handbollsmatch i C-hallen och vi vet alla vad handbollsklister gör med vår lilla boll.

Ledarna utsåg två kaptener som tog tag i uppvärmningen. Under tiden samlades klubbledarna med Stefan Karlsson (VIBF) och gick igenom lagen som de skulle coacha. Vi förklarade att vi vill se aktiv coaching från deras sida. Vi spelade 6X10 matcher. Det började lite trevande men efter några byten började killarna ta för sig mera ute på planen. I periodpaus pratade vi om det som var bra och mindre bra. Vad de ska tänka på och att man vågar spela med mer fysik i närkamperna. Stundtals blev det lite plottrigt men killarna tog till sig av vad ledarna sa och det är en fröjd att se spelare gå ut på planen och göra det vi pratar om.

Summering:
En mycket bra träning med mycket fart. Bra skott och ett bra målvaktsspel. För mig som vart med på några träningar med distriktslag så känns det otroligt roligt att vara tillbaka efter nåt års frånvaro från distriktslagen. Vi hade ett förmöte med alla klubbledare som nominerat till distriktslagen och det anser jag vara riktigt bra. Vi får en acceptans samtidigt som vi kan samverka under en lång tid. Ledarna är med och tar ut spelare till vårt distriktslag. Jag ser verkligen fram emot denna resa med Västmanlands distriktslag Pojkar 16 år.

//Stefan Karlsson Västmanlands Innebandyförbund