Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Pojkar 16 år (2004/2005)

Hejsan
Då har vi gjort klart med några ledare till Distriktslaget Pojkar 16 år säsongen 2020-2021. Denna säsong är lite speciell då vi får använda spelare födda 2004/2005. Detta beror på att vi har ett lågt antal spelare födda 2004 i Västmanland.
 
Nomineringen till distriktslaget gjordes under nov-dec 2019. Vi fick totalt in 51 st killar som ska försöka ta en plats i årets distriktslag. Vi kommer på pojksidan att köra igång under feb-mars med 3 st träningar där Västmanlands Innebandyförbund håller i träningen tillsammans med er föreningsledare.
   
Det brukar vara väldigt uppskattade samlingar där fokus är att se hur spelarna tar till sig av direktiven. Era föreningsledare som nominerat spelarna ska vara behjälpliga i båset under träningen för att pusha och coacha spelarna i möjligaste mån.
   
Västmanlands innebandyförbund kommer att kalla till träff med alla ledare som nominerat spelare till distriktslagen. Detta möte hölls den 6 feb på förbundets kansli.

Närvarande på detta möte var:
- Stefan Karlsson VIBF
- Christian Dahlqvist VIBF
- Jonas Berglund VIBF
- Anders Ljung IBK Köping
- Ari Vanninen VIBS Ung
- Anna Rönnings IBK Sala
- Patrik Enberg VIBS
- Robert Baresic Skälby IBK


Ansvarig tjänsteman Stefan Karlsson hälsade alla välkomna till träffen och visade en powerpoint för alla föreningsledare. Vi har två ledare klara men jobbar vidare med ledarstaben för att få in fler ledare kring laget. På detta möte fick våra förbundskaptener presentera sin filosofi över hur man vill spela i distriktslaget. 
  

Pojkar 16 år distriktslagsledare Crille & Jonas