Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Flickor 16 år

Hejsan
Då har vi gjort klart med några ledare till Distriktslaget Flickor 16 år säsongen 2020-2021. Denna säsong är lite speciell då vi endast får använda spelare födda 2004. Detta beror på att vi har ett många spelare födda 2004 i Västmanland. ;-)
 
Nomineringen till distriktslaget gjordes under nov-dec 2019. Vi har fått in totalt 59 st tjejer som ska försöka ta en plats i årets distriktslag. 
     
Vi brukar starta upp vår verksamhet under våren men innan vi gör det vill vi kalla till träff med er föreningsledare som nominerat spelare till distriktslaget.

Datum: Torsdag den 13:e feb - 2020
Tid: 18:00
Plats: VIBF´s Kansli i Västerås
 
Anmälan görs till stefan.karlsson@innebandy.se
      
Under detta möte kommer vi presentera Västmanlands Innebandyförbunds direktiv gällande distriktslagen. Vi kommer även presentera ledare som kommer ingå i ledarstaben för Flickor 16 Västmanland.
 
Vi kommer försöka sätta en planering för hela verksamheten. Vi vill att föreningsledare är mer delaktiga i hela distriktslagsverksamheten.

När vi haft mötet så kommer vi att köra igång med våra samlingar där Västmanlands Innebandyförbund håller i första samlingarna tillsammans med er föreningsledare. Det brukar vara väldigt uppskattade samlingar där fokus är att se hur spelarna tar till sig av direktiven. 
  

Se till att anmäla er till träffen så vi tillsammans kan skapa magi med våra distriktslag.

Anmälda:
Rönnby IBK Ung
Västerås IBS
Romfartuna GIF
IBK Sala
  

Med vänlig hälsning
Distriktschef
Stefan Karlsson
----------------------------------------------------
Västmanlands Innebandyförbund
Mobil: 070 - 773 51 56
www.innebandy.se/vastmanland
https://www.facebook.com/vastmanlands.ibf
----------------------------------------------------