Indelning för knattar Division 8 och 9:

Observera att sammandrag för knattar på grön nivå (division 8 och 9) sker med jämna mellanrum under säsong. Kansliet skickar ut löpande inbjudan till planerade sammandrag några veckor innan planerat speldatum. Så det är valfritt för lagen att delta i de sammandrag ni tycker passar bra för er! Ni kan också variera antal lag ni anmäler från just eran förening till varje enskilt sammandrag.

Här sker alltså inget vanligt seriespel utan ni anmäler till dom sammandrag ni vill delta i, och betalar bara för dessa. 

När det börjar närma sig ett sammandrag, och vi tar emot anmälningar, så lägger vi ut det som en nyhet på hemsidan samt på Facebook ( gilla sidan "Västernorrlands Innebandyförbund" i eran Facebook så missar ni inte detta!). Instruktion för anmälan lägger vi i inbjudan, men kan också hittas här: klicka på mig! 

Spelform:

Det blandas mellan datumen vilken spelform och division som gäller. Detta bestäms några veckor i förväg och beskrivs i detalj när anmälan för respektive sammandrag annonseras!  Spelformen kan varieras mellan 2 följande alternativ:

1. Spel 3 mot 3 utespelare, utan målvakt. Små mål.

2. Spel 3 mot 3 utespelare, med målvakt. Mellanstora mål anpassade för ungdom (120x90cm).