Preliminära serieindelningar - Distriktsserierna

Vid ett möte i Guldrummet på Umeå Energi Arena torsdag 25/4, träffade VIBF:s personal ledare från de anmälda lagen till nästa säsongs seriespel i Distriktsserierna. VIBF presenterade de anmäla lagen och informerade om hur serieupplägget kan komma att bli. Med tanke på att några lag är osäkra på om de kommer att kunna delta nästa säsong, så avvaktar vi någon vecka innan vi fastställer serieindelningen. Detta gäller främst i Damer div. 1 och Herrar div. 2.

I Utvecklingsserierna på Dam- och Herrsidan hjälptes samtliga närvarande åt med att bygga seriestrukturen. Utifrån bedömd slagstyrka och ranking så enades vi om en preliminär seriestruktur, från de högst rankade lagen, ner till de lag som tagit steget upp från ungdomsserierna.

Under våren och försommaren har det skett en del förändringar. Några lag har meddelat att de ej kommer att spela kommande säsong. Några mindre förändringar har också skett i serieindelningarna. De nya preliminära serieindelningarna på Dam- och Herrsidan säsongen 2019-20 kan ni ta del av nedan:

Damer - Damer Utveckling

Herrar - Herrar Utveckling

short_text    Skrivet av Per Oscarsson 29 april 2019