Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Vår Förening Vill

Aldrig tidigare har det varit så enkelt att utveckla sin förening som nu. Med hjälp av Vår Förening Vill får föreningar det stöd som de behöver för att nå målen som de strävar efter. För att långsiktigt ta hela innebandysverige närmare de gemensamma målen i Svensk Innebandy Vill.   

Vår Förening Vill erbjuder ett webbaserat föreningsutvecklingsverktyg med inslag av fysiska möten. Här kommer föreningen stegvis att arbeta med föreningsutveckling utefter fyra olika teman: Föreningsidé, Organisation, Verksamhet och Kommunikation.

Verktyget är utformat som ett 6-stegsprogram som enkelt kan genomföras när som helst utan tidsbegränsning. Projektet kan genomföras med en handledare från ett innebandydistrikt eller regionalt RF-SISU. Om föreningen hellre föredrar att jobba på egen hand går även det.

Vår Förening Vill startade i ett samarbete mellan Svenska Innebandyförbundet och distrikten för att kunna erbjuda ett stödverktyg till föreningarna. Det webbaserade föreningsutvecklingsverktyget kommer att lanseras under hösten.

Låter det intressant?
Kontakta Mathias Bergsdorf, Utbildningsansvarig Västerbottens Innebandyförbund: 
Mail: mathias.bergsdorf@innebandy.se
Telefon: 070-270 86 79