Lägerplanering

SM-året innehåller följande läger/träffar

Utöver nedanstående läger/träffar så kommer träningsmatcher och enskilda träningsdagar tillkomma efter att SM-truppen tagits ut.

 

Zonläger P15 (april)

Två zonträffar genomförs per gång. Syftet är att förbundskaptenerna ska ha möjlighet att träffa spelarna och lägga grunden för taktik och spelsystem inför kommande SM. Träffen innehåller träningspass med fokus på taktik och spelsystem.

Träffen är kostnadsfri för föreningen.

 

Zonläger P16 (augusti)

Två zonträffar genomförs per gång. Syftet är att förbundskaptenerna ska ha möjlighet att träffa spelarna och lägga grunden för taktik och spelsystem inför kommande SM. Träffen innehåller träningspass med fokus på taktik och spelsystem. Förbundskaptenerna

Träffen är kostnadsfri för föreningen.

 

Elitläger P16 (september)

Efter elitlägret tas den slutgiltiga truppen ut. Lägret hålls under två dagar och innehåller träning, teori och matchspel. Det är förbundskaptenerna som tar ut 30+4 spelare till denna sammankomst.

Kostnad: 600 kr. Faktureras spelarens tillhörande förening. I priset ingår lunch och t-shirt.

 

Truppläger P16 (höstlovet)

Inför detta läger har förbundskaptenerna tagit ut de 20 spelare som ska representera Värmland i SDF-SM. Detta läger har som mål att svetsa samman den uttagna truppen och är avstampet för truppen och ledarna inför SM. Lägret innehåller träning och teori samt ev. träningsmatch. Lägret är över två dagar och innehåller övernattning.

 

SM-läger P16 (mellandagarna)

Detta läger har som mål att finslipa de sista detaljerna inför SM. Lägret innehåller träning, teori och träningsmatch. Lägret är över två dagar och innehåller övernattning.

 

SDF-SM P16 (trettonhelgen)

Under SDF-SM är målet att nå så långt som möjligt. Det kan komma att innebära olika mycket speltid för olika spelare. Dock är målsättningen att samtliga spelare i någon grad ska få känna på spel.