Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Upptaktsträff för domaransvariga 24 aug

Onsdagen den 24 augusti kl 18.00-20.00 hälsar vi alla föreningars domaransvariga välkomna till en digital upptaktsträff för säsongen 2022/2023.

Under mötet går vi igenom aktuell utbildningsstruktur och allt praktiskt som är nödvändigt att ha koll på kopplat till föreningsdomare.

Utan våra domare stannar innebandyn och rollen som domaransvarig är obligatorisk för varje förening med lag i seriespel och poolspel. Framöver vill vi stötta, utbilda och hjälpa denna roll än mer från förbundets sida och har tagit fram tydligare information, årshjul, användbara malldokument och annat som kan vara bra att ha. Mer om detta kommer vi att berätta på mötet.

Inför mötet ber vi er fundera över hur det ser ut med utbildningsbehovet- ungefär hur många domare ni behöver utbilda. Detta för att vi så effektivt som möjligt ska kunna sy ihop kurser.

Det är viktigt att alla föreningar är representerade på mötet 24 augusti. Om domaransvarig har förhinder går det bra att exempelvis någon i styrelsen deltar istället.

Mötet genomförs via Teams och anmälan görs genom att maila camilla.olsson@innebandy.se senast 19 augusti. Ange namn, roll och mailadress till den som deltar.

Varmt välkomna!

short_text    Publicerat av Camilla Olsson 2022-08-16, kl 09:17