Information gällande Coronaviruset

Läs mer här.

Sista chansen att anmäla till distriktslagsläger v.44

På höstlovet (vecka 44) är det dags för distriktslagsläger, den här gången för våra killar och tjejer födda 2004. Sista anmälningsdag nu på måndag 14/10. Varmt välkomna!


Tider 

Lägret är ett endagarsläger och genomförs i Karlstad Innebandyarena under v.44. Tiderna läggs ut i samband med kallelsen på VIBF:s hemsida.

F04 Karlstad Innebandyarena Ons-Tor 
P04 Karlstad Innebandyarena Ons-Tor

Höstläger F/P14 födda -04 

Syftet med innehållet på lägret är att det ska vara roligt att spela innebandy och att skapa en grund för individens fortsatta innebandyutveckling. Fortsatt fokus på Duellspel, Give and Go och beslut för utespelare samt grundposition och rörelseschema för målvakter. Det ska vara en progression från tidigare läger. Lägret ska innehålla träningspass och spel med fokus på SIU-modellens röda nivå.

Teoripasset ska ge spelarna kunskap om idrottspsykologi (i form av självförtroende för maximal prestation).

Detta läger genomförs under en heldag och föreningarna anmäler spelare fritt. Kostnaden är 400 kr/spelare, vilket inkluderar lunch och en t-shirt. Kostanden faktureras spelarens förening.

Anmäl dig genom att skicka ett mail till peter.andersson@innebandy.se Maila namn, personnummer (sex siffror), klubb, position (mv, b, c, f eller flera alternativ), storlek på träningströja samt eventuella matallergier.

Sista anmälningsdag 14 oktober

short_text    Skrivet av Peter Andersson 11 oktober 2019