Nytt pris till minne av Jocke Olsson

Värmlands Innebandyförbund instiftar nu utmärkelsen ”Årets eldsjäl” till minne av Jocke Olsson, som under många år arbetade med att ta fram och bevara statistik från den värmländska innebandyn. Priset kommer att delas ut i samband med förbundets årsmöte.

Jocke Olsson gick bort våren 2018 efter en tids sjukdom. Under många år ansvarade han för sammanställningen av statistik på uppdrag av Värmlands Innebandyförbund. Genom att instifta priset vill förbundet nu hedra minnet av Jocke och hans insatser.

”Årets Eldsjäl” kommer att delas ut till en person som på något sätt satt avtryck inom den värmländska innebandyn och som med engagemang, osjälviskhet och stort hjärta fått andra att må bra, känna sig välkomna, fått en förening att blomstra eller människor runt om sig att utvecklas och växa. Utmärkelsen tilldelas en person som är en god förebild inom idrotten och som brinner för sina åtaganden.

- Jocke Olsson var själv en person som brann för innebandyn på alla plan och som alltid värnade om människorna runt omkring sig. Genom sitt gedigna arbete med den värmländska innebandystatistiken har han bidragit till att vår gemensamma historia bevaras och lever, säger Camilla Olsson, kanslichef hos Värmlands Innebandyförbund.

short_text    Skrivet av Camilla Olsson 18 februari 2019