Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Kostnadsfri inspiration med meriterad tränarduo

Värmlands Innebandyförbund tillsammans med RF-SISU Värmland bjuder in till en kostnadsfri inspirationsföreläsning med Jonas Värm och Stefan Forsman, som pratar om hur värdegrund leder till framgång. Kvällen är kostnadsfri och digital via plattformen Teams och riktar sig till ledare/tränare på alla nivåer samt till organisationsledare i distriktet.

Jonas Värm och Stefan Forsman har gedigna bakgrunder som ledare och har jobbat tillsammans många år, alltid med värdegrunden som en viktig ledsagare i ledarskapet. De arbetar dagligen med att utveckla beteenden hos spelarna som leder mot att värdegrunden förverkligas. Det har lett till både idrottsliga framgångar (SM-guld) och väl fungerande lag som upplever trygghet och gemenskap.

Under kvällen delar de med sig av sina erfarenheter om hur man genom en bra värdegrund skapar rätt rutiner och förutsättningar för sitt lag att nå framgång.

Jonas och Stefan har flertalet framgångsrika elittränaruppdrag på meritlistan och återfinns just nu som tränare för Sirius herrar i SSL.

När: Tisdagen den 2 mars
Tid: 18.00-19.30 via Microsoft Teams (insläpp 17.45)
Pris: kostnadsfri (vid utebliven närvaro debiteras 200 kr)
Anmälan: via Ibis - klicka här

short_text    Publicerat av Camilla Olsson 2021-02-19, kl 15:13