Kostnadsfri föreläsning med hyllad författare

Fredag 8 februari gästar den internationellt hyllade författaren och krönikören Lars Einar Engström VIBF. Under en frukostföreläsning på Idrottens Hus delar han med sig av tankar och erfarenheter från 20 års arbete med frågor som rör mångfald och jämställdhet.

Lars Einar Engström ligger bakom böcker som "En sexists bekännelser" och "En sexists funderingar". Han har en gedigen bakgrund inom affärs- och organisationsutveckling och har haft en rad spännande befattningar på företag runt om i Europa . Idag åker han världen runt och föreläser om jämställdhet. 2011 lade FN till honom på listan över män som jobbar med jämställdhetsfrågor i ett brett internationellt perspektiv.

Lars Einar är en av inspiratörerna i VIBF:s kommande storsatsning FiftyFifty, en onlineutbildning med fokus på jämställdhet inom idrotten. I samband med ett besök kring satsningen ställer han även upp med denna bonusföreläsning.

Frukostföreläsningen startar 8.00 på Idrottens Hus i Karlstad. Anmälan görs till camilla.olsson@varmland.rf.se senast 1 februari. Antalet platser är begränsat.

Varmt välkomna på ett inspirerande morgonsnack!

short_text    Skrivet av Camilla Olsson 29 januari 2019