Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Kallelse till distriktslagssamling för spelare födda 2004

Efter nio månader med inställda läger, samlingar och SM så kan vi idag återigen öppna upp vår distriktslagsverksamhet. Först ut är kullen med spelare födda 2004, vars SM skulle ha avgjorts i januari men fick flyttas fram. På deras agenda står nu träningar och träningsmatcher i augusti.

Det var i slutet av oktober som Svenska Innebandyförbundet meddelade att man beslutat om att flytta fram distriktslags-SM för 2004-kullen från januari 2021 till månadsskiftet oktober/november 2021, detta p.g.a. coronapandemin. Värmlands Innebandyförbund planerade då för att ha samlingar under våren 2021 med aktuella spelare som förberedelse inför SM, men även dessa fick ställas in.

Men idag har vi alltså glädjen att meddela att vi i augusti kommer återuppstarta distriktslagsverksamheten och passande är det som sagt 2004-kullen som är först ut.

Förbundskaptenerna har tillsammans med VIBF beslutat om att öppna upp för en ny uttagning och kommer att kalla 25 tjejer och 26 killar till träningar i början av augusti och sedan även träningsmatcher mot Västergötland och Östergötland under senare delen av augusti. Se länkar längst ner för mer information.

- Det känns fantastiskt skönt och roligt att vi äntligen kan presentera positiva nyheter rörande vår lägerverksamheten efter den speciella och tråkiga säsong vi lämnat bakom oss. Extra roligt att just 2004-kullen är först ut då de fick sitt SM flyttat och dessutom viktigt att vi kommer igång med den verksamheten så att både spelare och ledare kan börja planera inför SM i oktober/november, säger Peter "Space" Andersson, distriktslagsansvarig på VIBF och fortsätter.

- Dessutom kommer vi under nästa vecka presentera inbjudan till första samlingarna för 2005-kullen. Även de står inför en speciell säsong då vi inte kunnat ha samlingar för dom sedan februari förra året och de har sitt SM redan i januari 2022. Så viktigt även för dom att kunna komma igång så fort som möjligt.

Flickor 17 (-04)

Pojkar 17 (-04)

short_text    Publicerat av Peter Andersson 2021-06-04, kl 15:05