Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Fortsatta möjligheter till Coronastöd via RF-SISU

Fortfarande finns möjlighet för föreningar att söka ekonomiskt stöd för omställning och utveckling av verksamheten under Covid-19.

För att ge föreningar möjlighet att ställa om verksamheten och fortsätta träna under coronakrisen går det att söka stöd från RF-SISU Värmland. Det kan handla om utrustning till utomhusträning, att genomföra annorlunda idrottsverksamheter eller täcka kostnader för ändrat anläggningsbehov på grund stängda hallar.

Exempel på vad innebandyföreningar redan sökt bidrag för är målvaktshjälmar och handskar (för att slippa bytlåna material), klubbor för utomhusbruk, yogamattor och annan utrustning att använda ute samt handsprit eller annan saneringsutrustning.
Läs mer om stödet för att anpassa träning här 

Vidare fördelar Sparbanksstiftelsen Alfa, i samverkan med RF-SISU Värmland, stöd till föreningar inom tre olika områden: anläggning, unga ledare och material som möjliggör utvecklingsresan ”Ny syn på träning och tävling". Läs mer om det stödet här…

Har du frågor eller vill bolla tankar kring stöden, kontakta gärna din lokala RF SISU-konsulent eller oss på VIBF, så slussar vi dig vidare till rätt person.

short_text    Publicerat av Camilla Olsson 2021-05-24, kl 17:41