Fåtal platser till Värmland Floorball Tour Hammarö

3 november hade vi premiär på vårt turneringskoncept för motionärer, Värmland Floorball Tour i Hagfors. Nästa stopp på turnén är Hammarö Arena den 7 december. Vill man anmäla ett lag så bör man skynda sig, det finns endast plats för fem lag till.

Värmland Floorball Tour spelas alltså 3 mot 3 (med målvakt) och riktar sig till motionärer, alltså spelare som inte deltar i det vanliga seriespelet. Här kan ni läsa mer om upplägg och tävlingsregler.

Under säsongen kommer det arrangeras totalt fyra turneringar i Hagfors, Hammarö, Fagerås och Karlskoga. Hammarö är alltså näst på tur och det är lördagen 7 december som gäller.

Tolv lag kan delta per turnering och det finns inget krav på att man måste vara med på alla turneringar, utan man kan anmäla sig till en enskild turnering. Just nu är det sju lag anmälda och således är bara fem platser kvar.

Så om du är intresserad av att anmäla ett lag så tveka inte, skicka in din anmälan redan idag. Kostnaden är 700 kr i lagavgift och 50 kr per spelare i licenskostnad. Om man blir sju spelare i ett lag blir det då endast 150 kr per person i kostnad. Alla lag är garanterade att spela minst tre matcher.

Vid frågor kontakta Johan Carlsson på johan.carlsson@innebandy.se.

Anmälningsblankett

Nedan ser ni en bild på från Värmland Floorball Tour i Hagfors.

short_text    Skrivet av Johan Carlsson 4 veckor sedan