Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

D1/D2/H3 och H4: Assisterande tränare sökes

IBK Uppsala Teknologer har de senaste säsongerna växt som förening och vi har idag fem lag i föreningen. För att driva runt alla dessa lag behövs också duktiga tränare och staber. Till nästa säsong vill bredda våra tränarstaber med ytterligare några assisterande tränare.

Därför söker vi nu personer som är intresserade av att engagera sig våra damlag och även runt våra H3/H4-lag. Vi söker engagerade människor som vill bidra till att utveckla vår verksamhet, våra lag och våra spelare.

I damlaget är Micke Persson huvudtränare. Micke är tidigare distriktslagstränare och har även SM-guld på sin meritlista. Här finns alltså möjligheten att arbeta tillsammans med en rutinerad ledare som kan hjälpa dig att utvecklas (ytterligare) i din roll som tränare. Vi söker någon som kan assistera honom på träningar och matcher. Personen skulle fungera som assisterande i vårt representationslag i D1 GUD samt få ett huvudansvar för coachandet av vårt U-lag, som spelar i D2 Uppland. Våra damlag har som ambition att vara med i toppen av respektive serie och spelarunderlaget är mycket gott. Vi kan även tänka oss att ni är två stycken som kommer in och delar på ansvaret och rollen och utvecklas tillsammans.

Vi söker även efter en eller ett par personer som skulle vara intresserade av att assistera i vårt U-lag för herrar. Där är Jan Tuominen huvudtränare. Även Janne är en mycket rutinerad och kunnig tränare som varit verksam på allra högsta nivå med meriter som både spelare på landslagsnivå och tränaruppdrag på högsta nationell nivå i både Sverige och Finland. I U-laget finns ett duktigt, brett och drivet spelarmaterial att arbeta med. H3 och H4 trupperna tränar gemensamt. Vi söker efter någon som kan assistera Janne i tränings- och matchsituationer och som även skulle kunna få utvecklas som matchcoach i H4-laget där man, likt hos D2-laget, skulle kunna få ett större ansvar runt coachningen av laget, under matcherna.

Personerna vi söker får givetvis gärna ha tidigare erfarenhet av tränarsysslan (det ses som meriterande) men vi kan också tänka oss att ta in de som är nya i rollen. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i rollen med rutinerade huvudtränare som kan agera som mentorer och även goda möjligheter att vidare utvecklas inom föreningen i framtiden. Det viktigaste av allt är att du har ett brinnande engagemang och vilja att vara en del av ett större sammanhang! Det finns också möjligheter att kombinera en så här roll med att spela i något av föreningens lag. Finns viljan skräddarsyr vi en lösning som passar alla!

Är du intresserad av att bli en del av Teknos tränarstaber kommande säsong tar du kontakt med sportchef David Eriksson, endera via mail eller telefon; 073-6965215.

short_text    Publicerat av Simon Andrén 2021-08-21, kl 20:09