Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Årets damspelare - Madelene Langendorf

Årets damspelare, Madelene Langendorf, IK Sirius IBK

Upplands Innebandyförbund har utsett målvakten Madelene Langendorf till ”årets damspelare” säsongen 2019/2020. Langendorf är en trygg sista utpost i IK Sirius IBK:s damlag som kvalificerade sig för spel i Allsvenskan under säsongen. Langendorf gjorde också debut i U19-landslaget under Finnkampen i Uppsala och ledde laget till en stabil seger efter att ha förlorat mot samma motstånd dagen före. Årets damspelare är Madelene Langendorf. 

Vi ställde några frågor till Madelene 

Berätta om hur du upplevt säsongen?

Den här säsongen har varit den roligaste och lärorikaste som jag spelat, mycket pga att det gick så bra för oss som det gjorde och för att vi i laget hade det så kul tillsammans genom allting!

Har du något tips till alla yngre målvakter på vad man kan träna lite extra på?

Jag skulle nog säga att nyckeln till det mesta är att hitta grundpositioneringarna, när man väl kan det så känner man en trygghet och lär känna sitt målområde bättre! Samt att hitta vad som funkar bäst för en själv beroende på ens förutsättningar!

Hur taggad är du på nästa säsong?

Jag har aldrig varit så taggad på en säsong som jag är nu! Dessutom tror jag på att alla kommer att göra sitt allra bästa för att göra den här säsongen till någonting riktigt bra.  

Foto: Adam Troy 

short_text    Publicerat av Johan Good 2021-08-21, kl 20:09