Välkommen till Upplands innebandyförbunds utvecklingsforum

Välkommen till Upplands innebandyförbunds utvecklingsforum söndagen den 25 november 2018 kl. 13:00 -  17:00 på IFU Arena!

Säsongen 2018/2019 är en unik säsong för Uppländska innebandy, vi genomför flera större projekt som till ex så kör vi för fjärde året i rad Sweden Floorboll Youth Camp och nytt för i år är att vi arrangerat de första landskamperna i Uppsala på 16 år då vi i oktober månad genomförde Euro Floorboll Tour. Utöver dessa nationella projekt så jobbar vi ständigt med att utveckla vår egen verksamhet på lokal nivå, knatteligan växer så det knakar och även på seniorsidan kan vi stoltsera med fina siffror. I år har vi 55 herrlag och 25 damlag i spel inom ramen för de uppländska serierna.  

 

Tro dock inte att vi är nöjda, även om vi är på god väg framåt så har vi en resa framför oss att fortsätta utvecklas, att inkludera och behålla fler spelare, ledare, domare och andra föreningsaktiva. Därför vill vi träffa dig och få inputs om hur vi tillsammans kan fortsätta att driva utvecklingen.

 

Dagen startar kl. 13:00. Målet med dagen är att vi tillsammans kommer fram till konkreta förslag på förändringar som vi kan fortsätta arbeta med under säsongen. På plats under dagen kommer förutom er föreningsrepresentanter också finnas representanter från UIBF:s organisation (styrelse, kommitté, valberedning och kansli).  

 

När vi är klara vid kl 17:00 bjuder vi samtliga deltagare på middag. 

 

Vi hoppas att så många som möjligt kan delta då konferensen är ett viktigt tillfälle för oss att träffas, utbyta tankar och tillsammans bidra till en positiv utveckling för innebandyn. Vi ser gärna flera deltagare från samma förening, företrädesvis föreningsledare t ex ungdomsansvariga, men alla som på något sätt är involverad i er förening är välkomna. Vi har satt ett tak på max tre representanter per förening, om vill ni delta med fler hör av er till oss. 

 

UTVECKLINGSFORUM 2018

När: Söndagen den 25/11 kl. 13:00 - 17:00
Var: Dubbelkonferensen IFU Arena

Program:

13:00 Utvecklings forum

15.00 Kaffe + fika   
17:00 Slut

17:15 Middag

 

Anmälan: Anmälan

Kostnad: Utvecklings forum 2018 bekostas via medel från Idrottslyftet och är därmed kostnadsfri för föreningen. Observera att UIBF kommer fakturera er förening på deltagarkostnaden och att ni sedan söker Idrottslyftsmedel för motsvarande summa. Instruktioner för hur detta görs kommer mailas ut veckan efter avslutat utvecklings forum.

 
Frågor: Kontakta Johan Good, Johan.good@innebandy.seshort_text    Skrivet av Johan Good 1 vecka sedan