Så funkar nya innebandy.se

Video: Vi guidar dig genom den nya layouten

Målvaktsutbildning

Målvaktstema i IFU Arena!

Hej på er! Säsongen 2018/2019 kommer Upplands innebandyförbund fortsätta att anordna utbildningstillfällen med målvaktsinriktning. Kursen är för dig som tycker att målvakt är en spännande position och som du vill fördjupa dig i.

Grundtanken är att ledare och målvakter gemensamt anmäler sig och går utbildningen tillsammans så att ni gemensamt kan ta till er av den utbildning som vi erbjuder. Utbildningen riktar sig mot målvakter i åldersspannet 2003–2006 samt ledare som är aktiva i och runt de årskullarna.

Utbildningen består av 2 st träffar en höst och en vår där spelare och ledare kommer få med sig en del uppgifter att arbeta med under säsongen. Varje träff är uppdelad i 1 praktiskt pass och 1 teoretiskt pass.

Det praktiska passet blir en grundläggande målvaktsträning, där vi jobbar med positionsspel, förflyttning, rörlighet och utkast. Instruktör för de praktiska delarna är Jonas Wickstrand. Till sin hjälp kommer han få ett gäng målvakter från våra uppländska seniorlag.

Det teoretiska passet innehåller idrottspsykologiska delar, hur du kan arbeta med videoanalys samt träningsplanering. Instruktör för teorin är Johan Good från Upplands Innebandyförbund.

Du får även med dig ett övningsmaterial som du enkelt kan använda för att utmana dina målvakter i sin ordinarie miljö. Vad behövs tas med? Samma utrustning som till en vanlig träning, målvaktskläder, skydd, hjälm, vattenflaska. Ledare behöver anteckningsmaterial.

Utbildningen kostar 450 kronor per spelare/ledare. 

Vi har 48 platser på målvaktstemat säsongen 2018/2019, det är en fördubbling jämfört med föregående säsong och skulle intresset överskrida de 48 platserna som vi har idag så kommer vi försöka hitta en lösning att utöka antalet platser ytterligare till säsongen 19/20.

DATUM FÖR UTBILDNINGEN KOMMER MEJLAS UT SÅ ANGE RÄTT MEJLADDRES

Anmäl dig här 

short_text    Skrivet av Johan Good 4 veckor sedan