Linda Eriksson

Linda Eriksson

Linda Eriksson Ledamot,

arbetar som förskollärare i förskoleklass och åk1 samt handleder resursteamet. Har tidigare arbetat som pedagogiska inom förskolan i Botkyrkakommun samt föreläst och hållit utbildningar i värdegrund och förhållningssätt.

Är för närvarande verksam i FBI Tullinge som pedagogiskt ansvarig vilket innebär handledning, stöttning av ledare och spelare i värdegrundsarbete. Jag sitter även med i sport gruppen som en länk mellan spelare och sport grupp. Samarbetar med Micke Lawitz (StIBF) och Sofia Odin (kansli FBI Tullinge) i föreningens Ledarakademi, där mitt ansvar ligger i värdegrundsarbete och föreningens policydokument Orange tråden.

Familj, två söner 12 och 15år gamla som båda spelar innebandy i FBI Tullinge, där även min man är tränare i P03.

Lösningsorienterad och strukturerad. Älskar och baka och laga mat, så att springa med hunden i skogen har också blivit något jag lärt mig uppskatta!

Jag kan inte spela innebandy, närmare sagt jag är bollrädd... men upplever innebandyn och dess arena som något enormt värdefullt.

För mig är inte innebandy bara "klubba och boll" utan erbjuder så mycket mer, kamratskap, fostran, tillhörighet, likheter och olikheter, samarbete, gemenskap och massa glädje!

Tillbaka till styrelsen.