Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Carl Schwieler

Carl Schwieler

Carl Schwieler Ledamot,

driver sedan åtta år ett eget företag, inom Telekom och har innan det lång erfarenhet från Telekom företag som Telenor och Tele2 i olika säljroller som Nationell, Internationell säljare och sista fem åren som försäljningschef.

Carl bor i Sollentuna/Rotebro och är gift med Abby och har 3 barn/ungdomar.

För 15 år sedan startade Carl F99 i Rotebro IS IBK och har sedan dess blivit kvar i föreningen i olika roller. Genom detta har Carl samlat på sig en hel del erfarenheter som tränare och lagledare och de senaste sex åren som Styrelseledamot och ansvarig för hela tjejsidan i föreningen samt Sportchef för damlaget. Carl ansvarar även för föreningens Juniorkommitté. Carls stora fokus ligger på tjejsidan som han av förklarliga skäl brinner lite extra för, ett stort fokus är att verka för att hitta en bra och jämn nivå och balans i Föreningen mellan killar och tjejer, från knattelagen upp till Seniorlag.

Carl har de senaste två åren i Stockholms Innebandyförbunds styrelse varit med och drivit projektet Goda Utvecklingsmiljöer och hoppas detta ska utvecklas under kommande år och vara till hjälp för alla föreningarna i distriktet.

Tillbaka till styrelsen.