Patrik Lindgren inför Bäst i Stan


Tre Snabba med Tungelsta IF:s herrtränare Patrik Lindgren inför gruppspelet i Bäst i Stan!

Till helgen är det äntligen dags att dra igång den nya innebandysäsongen i Stockholm! Era tankar inför gruppspelet i Bäst i Stan?
Efter det abrupta slutet på förra säsongen och ett påtvingat uppehåll så har årets försäsong varit rekordlång. Vi ser nu verkligen fram emot att komma igång med tävlingssäsongen.

Hur är känslan i laget inför gruppspelshelgen?
Känslan i truppen är mycket bra efter förra årets serieseger och uppflyttning till division 2. Inför säsongen har vi tappat en spelare (studier) men också fått fyra nyförvärv med rutin som vi tror blir ett mycket bra komplement till vår annars rätt unga trupp. Vi har kanske inte haft så många träningsmatcher inför helgen som vi önskat men intensiteten på träningarna har varit mycket bra den senaste månaden liksom stämningen i truppen.

Vem blir ”Bäst i Stan 2020-2021”?
Oj, den var svår. Det finns många hårt satsande och duktiga lag att välja på - jag brukar vara dålig på att tippa, så jag passar. Vi hoppas givetvis på oss själva och att vi ska kunna gå vidare från den kommande helgen - vi får börja med att ta revansch på TT som vi förlorade mot med uddamålet förra året.

Stort lycka till i Bäst i Stan!


I och med rådande läge har Stockholms Innebandyförbund tagit fram rekommendationer för Bäst i Stan under covid-19 som ni kan läsa i sin helhet här: Rekommendationer som avser Bäst I Stan

OBS! Noterbart är att vi kommer spela utan publik under alla gruppspelsmatcher.

short_text    Publicerat av Mathias Wegnebring 2020-09-02, kl 09:08