Nuvarande riktlinjer och rekommendationer avseende match, träning och cup:

Läs mer

Anders Wahlströms rapport ”Goda utvecklingsmiljöer i Stockholmsinnebandyn” presenterades på Ordförandekonferensen

I söndags arrangerade Stockholms Innebandyförbund en Ordförandekonferens på Quality Hotel, Nacka för att starta en dialog mellan förbund och förening men också föreningar emellan.

Här kan ni se rapporten ”Goda utvecklingsmiljöer i Stockholmsinnebandyn” genomförd av Anders Wahlström på förbundets uppdrag.

Förutom rapporten diskuterades även klimatet i Stockholmsinnebandyn och mer specifikt temat ”värvningar/övergångar” i barn- och ungdomsinnebandyn. Det är ett återkommande orosmoment och vi behöver skapa ett gemensamt förhållningssätt för detta.

- Konferensen blev mycket lyckad som bjöd in till viktiga diskussioner och kreativa samtal om hur exempelvis föreningar ska förhålla sig till varandra när det gäller värvningar och övergångar, säger Hermine Dahlerus, Kanslichef Stockholms Innebandyförbund.

Så här säger Mattias Hjelmberg, Ordförande i Stockholms Innebandyförbund om konferensen.

”Samverkan mellan föreningar tillsammans med förbundet är avgörande för att vi ska göra stockholmsinnebandyn bättre. Dagens konferens var ett stort steg i rätt riktning.

Jag är mycket glad över att så många föreningar ville delta och att engagemanget för att diskutera och samverka är så stort.”

Stockholms Innebandyförbund kommer nu jobba vidare efter de diskussioner som fördes under konferensen och återkommer under våren med information kring arbetet.

Deltagande föreningar:
Skogås Trångsund IBK
Duvbo IK
Nynäshamns IBK
Karlbergs BK
Danderyds SK
Bele Barkarby IF IBF
Örby IS
Vallentuna IBK
Täby FC
Älvsjö AIK
Tyresö Trollbäcken IBK
Västerhaninge IBK
Hammarby IF IBF
Tungelsta IF
Åkersberga IBF
Rotebro IS IBK
Järfälla IBK
Ekerö IK
AIK IF IBF
Silverdals IF
Segeltorps IF
FBI Tullinge
Sundbybergs IK
IK Frej
Nacka Wallenstam IBK
Värmdö IF
Hässelby SK IBK
Farsta IBK
Ingarö IF
Salems IF

short_text    Skrivet av Mathias Wegnebring 19 februari 2019