Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Anmälan till säsongen 21-22

Nedan anmäler ni er till den kursen som passar er bäst. Ni har tre val att välja mellan:

Fortbildningshelgen 21–22 augusti: Årets Fortbildningshelg kommer gå av stapeln på Scandic Hotel Alvik. Då vi inte vet säkert hur restriktionerna kommer se ut i augusti så kommer årets fortbildningshelg se ut som förra årets. En dag på plats på hotellet och den andra dagen kommer det finnas digitala föreläsningar att vara med på hemifrån. Detta är det alternativ vi rekommenderar alla att välja då det är det som ger mest fortbildning för er. Dagen på plats kommer pågå mellan 09.00-16.30 och det kommer finnas möjlighet att genomföra sitt löptest efter dagens slut.

Om restriktionerna inte har lättat till dess så kommer vi ställa om till en helt digital fortbildningshelg.

Licenskvällen 7 september: Årets Licenskväll kommer gå av stapeln 7 september 18.00-22.00 på Scandic Star Sollentuna. Detta är en komprimerad kurs med det viktigaste ni behöver. Ingen mat kommer serveras på kursen så se till att få i er middag innan kursen.

Digital Licenskväll 1 september: Då vi vet att många kan känna viss oro över smittläget och det faktum att vi inte vet hur restriktionerna ser ut efter sommaruppehållet så har vi redan nu fattat beslut om att i år erbjuda en digital licenskväll som kommer hållas via Microsoft Teams 1 september kl 18.00-22.00. Upplägget kommer vara likt den vanliga Licenskvällen.

De digitala föreläsningarna under fortbildningshelgen kommer spelas in och läggas upp så att de går att titta på i efterhand. Så oavsett vilken kurs ni väljer kommer ni kunna ta del av dem.

Klicka här för att komma till anmälningsformuläret.