Så funkar nya innebandy.se

Video: Vi guidar dig genom den nya layouten

Ledare klara för P 16 (2003)

Vi har i ett tidigt skede gjort klart med ledare för det P 16 lag som ska spela distriktslags-SM i januari 2020. Vi kommer inte att köra igång spelarträffarna tidigare än vad vi brukar, men ledarna får mer tid att scouta spelarna och bygga upp kontakten med ledarna för de olika föreningarna.

Däremot kommer vi att ta  in nomineringarna tidigare. Här kommer en presentation av ledarna.

Ronnie Lindahl.

Jag är 50 år, bor i Nykvarn tillsammans med frun Camilla och Julia 14 år. Jag har 2 utflugna barn i Niclas 25 år och Hanna 23 år.

Som spelare har jag representerat flera sörmländska klubbar så som Postens IF, Turinge IBF med flera.Jag har tränat Täby FC, Västra Mälardalen och Torshälla IBK senaste säsongerna.

Det ska bli roligt att köra en ambitiös kull innebandyspelare med det här ledarteamet. Jag har även revansch att kräva sedan jag var ledare senast i distriktslaget med HJ 17 som var födda -91.

Lasse Bröms

Jag är 51 år ung och bor i Nykvarn tillsammans med frugan Lotte, har 3 utflugna barn som samtliga har spelat innebandy. Då jag inte tittar på innebandy så jobbar jag som mordutredare vid Regionala Utredningsenheten i Stockholm.

Som spelare har jag endast representerat Norrmalmspolisen på korpnivå. Som tränare har jag varit i Nykvarns IF (ungdomslag) , Täby FC (Damer div 1) samt Västra Mälardalen (Damer Allsvenskan).

Detta blir mitt andra distriktslags-SM som jag får deltaga i som ledare , senast var med P-94 kullen. Känner mig oerhört laddad inför uppgiften då kullen ser fantastisk intressant ut och ledarteamet är taggade och motiverade att göra ett kanonjobb för killarna.

Johan Hermansson

Jag är 44 år och har en dotter på 9 år. Jag har ett stort sportintresse. Jag jobbar som skolvaktmästare på Malmsjöskolan i Vårsta sen 12 år tillbaka.

Jag har hållit på med innebandy i ca 15 år och startade i Nykvarns IF. Just nu är jag aktiv som materialförvaltare i Balrog Oilers.

Jag förväntar mig att vi ska ha roligt tillsammans på resan mot SM men även med höga krav på oss ledare och spelare.

 

Ludvig Bröms

Jag är 23 år gammal och bor tillsammans med Alexandra i Södertälje. Jag jobbar som teamleader inom logistik på Scania. På fritiden styrketränar jag mycket och umgås med mina vänner och sambon.

Har som spelare representerat Nykvarn, Södertälje IBK, Strängnäs med flera.Som 15-åring representerade jag Södermanland i distriktslags-SM. Väl där tog resan snöpligt slut på straffar i kvartsfinalen. Som tränare har jag haft hand om ungdomslag i Nykvarn och Täby FC i damer div. 1.

Detta ska bli mitt första uppdrag som distriktslagstränare och jag är oerhört laddad.Ska bli kul att jobba med denna ledarstab och denna ruskigt talangfulla årskull.

short_text    Skrivet av Jan Berg 1 vecka sedan