Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Magnus Hultquist

Namn:
Magnus Hultquist

E-post:
magnus@soibf.nu

Vem är jag?
48 årig trebarnspappa. Bor i Nykvarn. Väldigt intresserad av all typ av sport och vill man få igång mig så är förslaget att prata engelsk fotboll och i synnerhet Liverpool FC.

Bakgrund inom innebandyn?
Var skall man börja. Efter ha avslutat min hockeykarriär så började jag spela innebandy 1993 i Nykvarns IF och avslutade min aktiva karriär som spelare så sent som 2017 i samma klubb. Andra lag jag spelat med är Södertälje Rockets, Team Telge, Turinge IBF och Fornudden.  Min resa som tränare började 2007 när jag fick glädjen att ta mig an och utveckla pojkar födda 2003 och där var jag aktiv till 2019. Sista åren så ansvarade jag också för Nykvarns IF JAS-lag, USM-lag och H2-lag.

Förhoppningar på uppdraget?
Jag har höga förväntningar, som alltid. Ett SM på hemmaplan i Sveriges bästa arena Rosvalla borde var skäl nog. Vi har fått ihop en ledarstab som jobbat ihop sen tidigare och det känns väldigt inspirerande. Dessutom att få möjlighet att sätta ihop ett lag och förbereda det på en resa som kommer vara det roligaste spelarna har varit med om är också spännande. Det blir vår uppgift att se till att killarna kommer så väl förberedda som möjligt och med inställningen att inget är omöjligt.