Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19

Läs mer

Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Ingelstad IBK

Tävling

Hur står ni rustade inför premiären av SmålandsCupen?
Det känns förhållandevis bra. Vi har haft en bra försäsong, vi har en bra mix av unga och gamla spelare och vi har fått in ett par stycken riktigt bra nyförvärv. Så vi känner oss hoppfulla båda inför Smålandscupen och division 2-spel i höst. (Anders Karlsson)

Försäsongen har gett en bra grund som vi förhoppningsvis kan ta vid och bygga vidare på efter det sommaruppehåll som nu råder. Truppen är nästintill intakt och har förstärkts med några spännande nyförvärv, så det ska bli intressant att se hur vi står oss. (Arvid Henningsson)


Vad säger ni om motståndet i Er grupp?
Vi har själva klättrat genom seriesystemen de senaste åren och vi har ett division 4-lag själva, så vi vet hur hårt motstånd man kan hitta även i de lägre divisionerna. Framför allt Gantesbo gjorde ju bra resultat förra hösten, så vi vet att det är tuffa matcher som väntar.

Dessutom håller vi en extra tumme för att vi ska få stöta på Ola Nygren ännu en gång. En legend i smålandsinnebandyn. Sillhövda är en ny bekantskap för oss, och inget lag vi kan minnas att vi har mött tidigare så det ska bli en rolig match även det. (Anders Karlsson)

Jag har faktiskt inte så bra koll på varken Gantesbo eller Sillhövda, men förhoppningsvis ska vi genomföra två bra matcher så får vi se hur långt det bär. (Arvid Henningsson)


Vem tror ni blir 1:a i gruppen?
Ingelstad IBK


Vem tror ni blir 2:a i gruppen?
Gantesbo IBK


Vem tror ni blir 3:a i gruppen?
Sillhövda AIK