Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Moheda IBK (H2)

Hur var säsongen 2019/2020?
Vi hade ett riktigt bra år, fick in 3 nya tongivande spelare i truppen och allt stämde bra tidigt på säsongen. Vi klarade oss utan några djupare dalar och att vi till slut vann division 3 södra tycker jag beror på att vi hade en bra och stabil lägstanivå plus ett gäng matchvinnare.

Hur ser lagbygget ut inför seriestarten, spelare och ledare som lämnat eller tillkommit?
Känns väldigt bra, vi har fått 7 nya spelare som tillför nya dimensioner hos oss och ger oss den bredd vi behöver för div 2. Bara 1 spelare som lämnat. Vi hoppas även i år på en comeback av vår skadedrabbade Ludvig Signal som förra året hade nosat på poängligan om han kunnat spela alla matcher.

På ledarsidan är det samma duo som ledde laget förra året, Andreas Högemark och Emil Pålbrink, dessutom kommer rutinerade Jesper Andersson fungera som spelande tränare i år.

Målsättning för säsongen?
Klara kontraktet

Någon person som ni vill lyfta extra och motivering?
Det är kollektivet som jag främst vill lyfta i Moheda, det var det som tog oss till division 2 och det är det som jag ser som vår styrka. Vi har flera nya spelare som producerat mkt i sina tidigare lag och de ska bli spännande att se det faller ut hos Moheda i år. Förutom vår spelande tränare Pejje som har ett spelsinne få förunnat så hade jag hållit ögonen på Filip Karlsson och Mattias Ringius, dom avgjorde matcher för oss förra säsongen.

Något annat medskick?
Vi spelar denna säsong i en splitter ny hall som vi är otroligt stolta över, bara publiken som saknas i detta läge för att det ska bli innebandyfest i Moheda.