Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Hovmantorp GOIF (H2)

Hur var säsongen 2019/2020?
Vi gjorde en riktigt bra säsong i division 3 och kom där tvåa. Kvalet till H2 blev ju inte av utan vi lyftes upp i H2.

Hur ser lagbygget ut inför seriestarten, spelare och ledare som lämnat eller tillkommit?
Lagbygget ser fortsatt stabilt ut. Vi har ett "nytt" namn och det är Jonathan Holmér. Han kom redan förra säsongen från Lagans Allsvenska lag men gjorde inga matcher förra säsongen. Annars ser det stabilt ut med spelare och ledare. Vi kör vidare på vårt koncept med att bara ha spelare och ledare som har Hovmantorp som moderklubb. Tror vi är lite unika i detta.

Målsättning för säsongen?
Som nykomling kan man inte ha för höga målsättningar. Efter två säsonger med i stort sett bara vinster i Div4 och Div3 så får vi vara lite ödmjuka och säga att vår målsättning är att kunna etablera ett stabilt lag i tvåan.

Någon person som ni vill lyfta extra och motivering?
Vi har ju några intressanta namn i truppen. Det första är ju Coach Albin Stjernkvist som blott 22 år gammal har lett laget till "stordåd" två år i rad. Han är otroligt karismatisk och en suverän person.

När vi kommer till spelare så har vi ju Axel Johansson (årets Forward enligt Innebandymagazinet förra året). Han är fruktansvärt laddad inför denna säsong. Ovan nämnda Jonathan Holmér är också en spelare som är oerhört bra över hela banan och känns taggad till tänderna.
Sedan har vi ett ganska jämt lag som bygger mycket av vår framgång på vilja, glädje och sammanhållning. Med dom orden som ledstjärnor kommer man långt.

Det finns ju en anledning till att vi kallas för #BlåVitaBröder#