Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Forserums IF (H2)

Hur var säsongen 2019/2020?
Laget hade en stark säsong sportsligt och knep förstaplatsen i H3 och såg fram emot ett spännande kval till H2, nu blev det direktuppflyttning istället vilket givetvis var glädjande men det stora firandet blev vi snuvade på. Våra hängivna fans fanns med på flertalet av våra bortaresor och matcherna mot Tenhult ekar nog än i de småländska skogarna.

Hur ser lagbygget ut inför seriestarten, spelare och ledare som lämnat eller tillkommit?
Vi har förstärkt både på ledar- och spelarsidan. Mikael Blomberg har fått förtroendet som tränare och ett par mycket intressant spelare från Nässjös och Mullsjös organisationer har anslutit. De har redan visat att de inte bara breddat utan även förstärkt truppen.

Målsättning för säsongen?
Vi är med i H2 för första gången och har inte tillräcklig erfarenhet för att bedöma hur vi står oss mot övriga lag. Det tråkiga svaret blir då att en rimlig målsättning att hänga kvar i serien men vi vet att vi har bra material och kan nog överraska en hel del lag i serien.


Någon person som ni vill lyfta extra och motivering?
Motståndarna bör hålla koll på Jonas Engberg som i fjol tog ett steg till nya höjder med sitt fina skott och sin intelligenta positionering som alltid resulterar i farligheter.