Nuvarande riktlinjer och rekommendationer avseende match, träning och cup:

Läs mer

Tränarnätverket för junior-/seniortränare

Välkommen till säsongens träff i Tränarnätverket för junior- och seniorledare i Skåne!

 

Lördagen 9 maj kommer vi genomföra säsongens Tränarnätverk Junior/Senior. Till denna dag är alla tränare i Skåne välkomna som är verksamma på junior/seniornivå och som har genomfört Grundutbildning Junior/Senior. 

Den 9 maj kommer det under förmiddagen vara föreläsning kring hur spelet på junior- och seniornivå ser ut i Sverige idag, vad våra utmaningar är och vad som behöver utvecklas. Vidare kommer det även pratas om hur ni som tränare ska tänka kring träningsplanering för att på ett så optimalt sätt som möjligt skapa möjligheter för spelarutveckling i era lag. Fokus kommer ligga på hur ni på träningarna har fokus på själva spelet. Under eftermiddagen är det en praktisk del i idrottshall där olika övningar m.m. kommer genomföras för att ni ledare ska få praktiska tips på övningar och dess syfte.

Målet med dagen är att ni som tränare ska ha med er ny kunskap kring hur spelet i Sverige ser ut idag, vilka utmaningar som finns och vad spelare/lag på junior- och seniornivå behöver utveckla. Ni kommer även få kunskap kring hur ni kan planera era träningar och få praktiska tips på övningar med spelet i fokus.

Ett exakt schema för dagen samt vilka som kommer hålla i föreläsningarna kommer presenteras inom kort! 

Om du är intresserad av att vara med den 9 maj men inte gått en Grundutbildning Junior/Senior är sista chansen denna säsong att gå denna utbildning den 12 februari i Malmö. Sista anmälningsdag är nu på fredag 31/1. Anmälan gör du här

Det är ingen kostnad för dig som tränare att delta på Tränarnätverket och anmälan gör du via mejl till Ellen Tillman ellen.tillman@innebandy.se vänligen meddela följande i mejlet

  • Namn
  • Förening
  • Vilken nivå är du tränare på (ex. JAS, Herr div.3, Dam div.2)?

Vill du vara med i Tränarnätverket?

Kontakta då Ellen Tillman på:
ellen.tillman@innebandy.se
040-600 59 64