Spelarutveckling 13 år

Spelarutveckling Flickor/Pojkar 13 år

(födda 2005) 

 

En spelarutbildning

Syftet med Skånes Innebandyförbunds Spelarutveckling är att utbilda och utveckla våra spelare på röd nivå 13-16 år. Spelarutvecklingen är öppen för ALLA licensierade spelare i skånska föreningar och upplägget/innehållet är framtaget i enlighet med Svensk Innebandys Utvecklingsmodell. 

Vi vill betona och understryka att spelarutvecklingen är en kompletterande utbildning till den som redan sker ute i föreningarna genom träningar och seriespel. Vår ambition är att ha spelarutvecklingsträffar med hög kvalitet där deltagarna får med sig såväl nya innebandyintryck som nya vänner. Alla som gillar att spela innebandy är välkommen på vår spelarutveckling!

 

Innehåll och upplägg

Fokus på spelarutvecklingen för 13-åringar (födda-05) ligger på teknik, spelförståelse, grundläggande taktikteori, taktikträning och mycket spel. Samlingarna innehåller 2-3 träningspass och ett teoretiskt moment. Alla deltagare får teorimaterialet skickat till sig i digitalform.

Vid sista utbildningstillfället kommer det att arrangeras en zonturnering, där lagen kommer coachas av duktiga ledare som är verksamma i distriktet.
Förutom de tre samlingstillfällena så ingår det även en T-shirt i anmälningsavgiften (finns i stl XS – XL som anges vid anmälan).

 

Kostnad per spelare

 • Anmälan senast sista anmälningsdag är 600 kr/spelare

 • Anmälan efter sista anmälningsdag är 700 kr/spelare 

 

Anmälan

Anmälan sker genom att sätta in 600/700 kr per spelare på Skånes IBFs bankgiro: 5038-7349 samt registrera er anmälan på www.skibf.se - Utbildning – Aktuella kurser/anmälan. Det krävs alltså både att anmälningsavgiften och anmälan via hemsidan är oss tillhanda för att spelaren ska registreras samt kallas till samlingarna.

Observera att Skånes IBF inte fakturerar privatpersoner, betalningsansvaret ligger på den enskilda spelaren/förälder! Detta oavsett om spelaren själv eller föreningen skall stå för anmälningsavgiften!

 • Tänk på att det blir 100 kr billigare då ni anmäler och betalar senast sista anmälningsdag! Vi kan inte heller garantera att anmälningar efter sista anmälningsdag tas emot.

 • Kontrollera gärna en gång extra så att ni anger rätt position, e-postadress och T- shirt storlek för spelaren/spelarna ni anmäler.

 • Det är inget krav att anmälan är förankrad i föreningen utan vem som helst (som är i rätt ålder och föreningsanknuten) får anmäla sig.

 • Glöm inte att märka vem inbetalningen avser!
  Exempel: Kalle Karlsson, Bolltrollarnas IBK, Spelarutveckling Pojkar 13

Övrigt

 • Spelarna står själva för sin mat under samtliga samlingar.
 • Antalet platser är begränsat, först till kvarn principen tillämpas.
 • Det är självklart tillåtet att anmäla sig även om man inte kan delta på alla samlingar, så länge återbud lämnas i så god tid som möjligt.

 

Frågor om spelarutveckling?

Ellen Tillman
040 - 600 59 64

Kallelse SpU-13år