Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Skånes Innebandyförbund söker Spelarutvecklare

Till säsongen 22/23 kommer Skånes Innebandyförbund erbjuda distriktets föreningar spelarutvecklare som är ute i föreningar och besöker ungdomslagens träningar för att skapa goda utvecklingsmiljöer. Nu söker vi duktiga tränare som vill bli Skånes första spelarutvecklare.

Om rollen
I rollen som spelarutvecklare på Skånes Innebandyförbund blir du anlitad för att genomföra ett uppdrag som vi erbjuder skånska föreningar från och med hösten 2022. Uppdraget kommer innebära att besöka träningar runt om i föreningarna på kvällstid för att bidra till att träningarna bedrivs kvalitativt och i linje med Svensk Innebandys Utvecklingsmodell.

Syftet med spelarutvecklare som besöker träningar är att vi vill skapa trygga och långsiktigt hållbara utvecklingsmiljöer i hela innebandyskåne. Genom goda utvecklingsmiljöer i föreningarna ska vi behålla fler aktiva spelare inom innebandyn.

På träningarna är uppgiften att sprida kunskap till ledare och spelare. Beroende på behov kan spelarutvecklarna hålla i hela träningar, hålla enskilda moment eller endast observera och ge feedback till ledare och spelare. rollen är att betrakta som ett komplement till Svensk Innebandys ledarutbildningar, spelarutvecklarna ska påminna ledarna om vad de lärt sig och sprida samma budskap. Möjligheten att vara med i satsningen kommer i första hand erbjudas lag på blå och röd nivå, vilket innebär spelare mellan 9 och 16 år.

Vi söker även dig som vill vara spelarutvecklare med ett specifikt fokus på att utveckla målvakter och målvaktstränare.

Läs mer om rollen som Spelarutvecklare och ansök här.

short_text    Publicerat av Henrik Paulsson 2022-05-02, kl 10:32