Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Förändringar på kansliet

Vår verksamhetsledare Dennis Lundqvist har erbjudits och tackat ja till jobb hos en annan arbetsgivare. Dennis gör sin sista arbetsdag hos ÖIBF den 17:e juli, men om arbetssituationen tillåter det så kommer Dennis att ta ut semester tidigare än så.

Fram till semestern kommer Dennis fortsätta precis som vanligt, där det just nu handlar mycket om bokslut, verksamhetsplan och förberedelser inför årsmötet i augusti bland mycket annat. 

Under en övergångsperiod så kommer övrig kanslipersonal och delar av styrelsen att täcka upp för Dennis där behov uppstår. Vi tror det kan bli lösningar som inte innebär allt för negativ inverkan hos er föreningar. 

Mer info kring vad detta innebär för kansliets organisation samt en intervju med Dennis om hans år inom ÖIBF och hans nya arbetsgivare kommer närmre hans avslut. Fram till dess arbetar såväl ÖIBF som ni föreningar hem året som varit och startar upp planeringen för den fullödiga säsongen som stundar efter sommarledigheten.

Vid frågor och funderingar kring ovanstående kontakta med fördel Dennis direkt, eller Viktoria, Stefan och Fredrik på kansliet. Vill ni komma i kontakt med oss i styrelsen så kontaktar ni med fördel mig.

Mvh

Stefan Hedlund, ordförande
stefan.hedlund@innebandy.se
0730443651 

short_text    Publicerat av Dennis Lundqvist 2022-05-19, kl 14:55