Fast Forward Girls Development Camp

Den 9/8 är det dags igen i Motala sporthall för en heldag av utveckling.

Denna dag med specialinbjuden gäst. Maja Viström som lekte hem segern på innebandyfesten för sitt IKSU kommer och hälsar på oss. Maja kommer vara tongivande i svensk innebandy en lång tid framöver och det känns helt fantastiskt att kunna erbjuda en träningsdag med henne för Östergötlands flickspelare.

Vi inväntar svar på  om även Moa Gustafsson, KAIS Mora, kan komma. Då skulle det verkligen bli full pott vad gäller förebilder. Moa blev meste målskytt i SM-finalen tidigare i år och är redan bofast i damlandslaget.

Inbjudan vänder sig till Östgötska tjejer födda 2005 eller 2006 och är inget uttagningsläger utan till för alla som vill utvecklas och utmana sig själv oavsett hur långt man har kommit i sin utveckling. Vi tränar givetvis i FFG-tröjorna. Ni som kommer för första gången kommer att få en tröja vid ankomst. VI ser väldigt gärna att ledarna kommer så vi kan prata ihop oss kring utveckling av Östgötsk tjejinnebandy.

Sista anmälningsdag: 190731

Kostnad 200:-, faktura skickas till den mail som anges i anmälan.

Det finns begränsat antal platser och din anmälan hanteras i kronologisk ordning från när den är registrerad.

Blir det fullt kommer du att meddelas detta och hamnar på reservlista.

Schema:

10.00-15.00, medtag egen lunch.

Det första passet tränar målvakter och utespelare var för sig, därefter gemensamt.

Samling för tränarna ca 10.15 för kort snack kring övningarna från förra gången samt hur ni ser på seriespel för era respektive lag kommande säsong.


Anmmälan sker här

Hoppas vi ses i Motala sporthall/ FFG-teamet

short_text    Skrivet av Rebecka Bagge 2 veckor sedan