Fast Forward Girls Teamet

Fast Forward Girls består av ett flertal personer som på ett eller annat sätt bidrar till att projektet fungerar. Vi har en projektanställd som har i uppdrag att driva projektet samt fem andra tjejer som hjälper till att hålla i prova-på-träningar och besöka föreningarna. Utöver dessa så har vi även en styrgrupp. Nedan finns en kort presentation över de personer som är med i FFG-temet.

Sara Jesäter:
Vår bästa Sara är 24 år och uppvuxen i Motala tillsammans med mamma, pappa, storasyster och lillebror. Hon började spela innebandy när hon var 5 år i Solfjäderstanden IBK. Just nu bor hon i Norrköping och pluggar till arbetsterapeut samtidigt som hon jobbar på smedbyskolan. Sara har tillsammans med Rebecca Bagge ansvaret för den östra sidan.

Cornelia Proper:
Vår värmländska pärla är 23 år och uppvuxen i Grums med mamma, pappa och lillebror men flyttade till Linköping för att plugga. Efter universitetsstudierna blev hon kvar och jobbar nu som fysioterapeut samtidigt som hon spelar för Linköping IBK i allsvenskan. Cornelia har tillsammans med Charlie Åström ansvaret för Linköpingsområdet.

Filippa Bagge:
Fast Forward Girls yngsta tjej är fantastiska Filippa som är 17 år och pluggar på NIU i Linköping. Hon bor i Motala hos mamma, pappa och lillasyster men även en del hos storasyster i Linköping. Hon spelar för Linköping IBK i allsvenskan och är även en duktig sångerska. Filippa har tillsammans med Lina Finnevidsson ansvaret för Motala, Mjölby och Boxholm.

Charlie Åström:
Med rötter från Småland har vi grymma Charlotte ”Charlie” Åström. Hon är 28 år och jobbar som fysioterapeut. Hon har spelat i Westerviks IBK men sedan 2011 representerar hon Linköping IBK. Hon har hunnit med två segertåg till svenska superligan och totalt 4 säsonger i SSL. Charlie har tillsammans med Cornelia Proper ansvaret för Linköpingsområdet.

Lina Finnevidsson:
Fast Forward Girls näst yngsta tjej är underbara Lina från Motala. Hon är 19 år, tog studenten i somras och är nu utbildad undersköterska. Hon började spela innebandy i Solfjäderstaden IBK när hon var 4 år och har sedan dess blivit kvar i klubben. Lina kommer tillsammans med Filippa Bagge att ha ansvaret för Motala, Mjölby och Boxholm.

Rebecca Bagge:
Rebecca är projektledare för Fast Forward Girls och anställd av Östergötlands innebandyförbund för att driva projektet. Hon pluggar sista året på Civilekonomprogrammet och bor i Linköping. Rebecca kommer tillsammans med Sara Jesäter ha ansvaret för östra sidan av länet.

Utöver teamen har vi även…


Fredrik Bagge: 
Fredrik har från start varit starkt bidragande i projektet och brinner för att utveckla tjejinnebandyn i Östergötland. Han har skrivit projektplanen som specificerar vad som förväntas göras i projektet. Till vardags är Fredrik tränare för Solfjäderstaden IBK F05 och en flitig supporter på läktaren. Fredriks långa och breda erfarenhet som flick- och damtränare de senaste 15 åren har legat som grund för de träningsupplägg som FFG tagit fram. Han har även tillsammans med Rebecca tagit fram den grafiska profilen.

 

 

Johan Råsbrink:

Verksamhetschef på Östergötlands Innebandyförbund som äntligen efter alla år får se detta blomma ut. 

 

Utöver detta finns även en styrgrupp bestående av Johan Råsbrink, Anette Sandberg, Fredrik Bagge och Håkan Silvén.

Har ni några övriga frågor angående teamen eller något annat som rör projektet, tveka inte att kontakta Rebecca på rebecca.bagge@innebandy.se. *
Glöm inte att följa oss på Instagram under Fastforwardgirls eller på Östergötlands Innebandyförbunds facebooksida.