Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Målvaktsfokus Coach Camp 2021!

LEDARUTBILDNING
Målvaktsfokus Goalie Camp 2021

Är du innebandyledare i norr- eller västerbotten och är intresserad av att lära dig mer om målvakter, deras spel samt hur du kan träna och vägleda dem?


Under årets upplaga av Målvaktsfokus Goalie Camp som anordnas i samarbete med Norrbottens Innebandyförbund erbjuds möjligheten för ledare att gå en praktisk och teoretisk målvaktsledarutbildning.


Utbildningen leds av Pontus Boman, ägare av Målvaktsfokus och målvaktstränare i så väl Svenska Damlandslaget som Pixbo Wallenstams herr- och damlag i Svenska Superligan.


Deltagare på utbildningen erbjuds en tre timmar lång föreläsning där du får teoretisk kunskap om hur målvaktsspelet går till, hur du som både ny eller erfaren ledare kan hjälpa dina målvakter att utvecklas på träning och hur du kan hjälpa dem under en match, samt övriga träningstips.


Utbildningen inleds med att deltagarna på ledarutbildningen får titta på ett träningspass för att se hur målvaktsträningen går till, hur instruktörerna arbetar med målvakterna och vilka övningar de jobbar med.
Därefter samlas deltagarna i ett konferensrum för att under ledning av Pontus reflektera över lärdomarna och frågorna som uppstod under passet både individuellt och i grupp, samt delta i föreläsningen.
Slutligen erbjuds ledarna en exklusiv möjlighet att träna målvakterna på lägret tillsammans med lägrets erfarna målvaktsinstruktörer, samt ges tillgång till samtliga föreläsningar under helgen.


VAR?
Hortlax Sporthall. Samlingsplats i lobbyn.


NÄR?
Lördag den 31/7, 09:00-13:00.
09:00-10:00: Samling och titta på en målvaktsträning
11:00-13:00 Teoretisk utbildning. Avslutas med lunch.


ÖVRIG INFORMATION
Lägret bedrivs från fredag den 30/7 till söndag den 1/8 klockan 15:00.
Lunch under lördagen ingår i priset.

Kostnad: 1699:-

 

Anmälan hittar ni här.