Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Veckobrev V 20

v.20
På måndagen så hade vi återigen Peter Hörnsten som höll sin föreläsning om spelförståelse för innebandyspelare, denna gång var det dock via teams. Vi hade ett 30 tal deltagare som var med under föreläsningen och än en gång så var den uppskattad.
Även denna vecka har vi haft fokus på att färdigställa verksamhetsberättelsen och nu är det inte mycket kvar innan vi är redo att få den tryckt!
På fredagen så var det idrottens dag i Pajala där alla skolor runt Pajala deltog. Det var en oerhört intensiv, men väldigt rolig dag med över 400 som deltog under dagen. Deltagarna fick femton minuter per station vilket gjorde att det blev intensivt spelande för de som var och spelade innebandy. Men i slutet av dagen var det många som var nöjda med dagen och vi är glada att få delta under denna dag!
Under helgen var även vår utbildare Eva på KLU (kursledarutbildning) där det har gått igenom en mängd olika delar. Spelet, fys inom innebandy och det har även kikats på utbildningskrav och nya utbildningar exempelvis knäkontroll. Utbildningen har även bjudit på en del praktiska moment. Den sista dagen diskuterades nivågruppering inom idrotten.
Även denna vecka var väldigt händelserik och vi på NIBF önskar er alla en trevlig vecka!

short_text    Publicerat av Eva Engman 2022-05-24, kl 21:16