Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19

Läs mer

Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Vägen till Uppsala

Följ damlandslagets väg till VM i Uppsala

I reportageserien Vägen till Uppsala får tittarna följa damlandslagets väg mot VM i IFU Arena i vinter. Damlandslaget ska spela VM på hemmaplan i Uppsala, IFU Arena, 27 november-5 december.

Under hösten och vintern kommer sex reportage släppas som följer damerna på läger, landskamper, VM-läger och VM.

Det första avsnittet producerades under damlandslagets läger i Varberg i början av juni. Här får tittarna möta Ida Sundberg, Amanda Johansson Delgado och Cajsa Elm som berättar om lagbygget, drömmen om VM och deras individuella vägar dit.

Se första avsnittet här:

Den andra delen producerades under damlandslagets läger i Gävle i augusti. Här får tittarna möta Emelie Wibron och förbundskapten Åsa Karlsson, avsnittet handlar om Wibron och hennes resa från att föda barn i januari, spela SM-final i april och sen göra landslagscomeback i augusti.

Se andra avsnittet här:

Tredje avsnittet i serien Vägen till Uppsala filmades under damlandslagets läger i Bern, Schweiz. Här får du träffa de två debutanterna Wilma Johansson och Frida Görtz som beskriver känslan av att få sätta på sig A-landslagströjan för första gången. Men också att samtidigt inte vara nöjd – utan nu sikta mot en VM-plats.

Se tredje delen här:

I fjärde avsnittet av Vägen till Uppsala får du hänga med till Euro Floorball Tour och Finland. Avsnittet filmades under mitten av oktober och du får träffa de två erfarna spelare, Sofia Joelsson och Moa Tschöp. De berättar om sina individuella utmaningar och vägar mot att ta en VM-plats. Allt från att komma tillbaka från en knäskada till att leverera trots spel i allsvenskan och samtidigt ha kraven på sig från Sveriges landslag – som världsledande nation.

I det femte avsnittet får tittarna träffa de två VM-debutanter, Julia Sidklev och Matilda Östlund Visén. Två spelare som gör respektive VM-debut efter att ha tacklat tuffa utmaningar vid sidan av planen. Ett personligt avsnitt om att hantera psykisk ohälsa – och samtidigt fortsätta med sin elitkarriär.