Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Toxic ny leverantör till Svensk Innebandy

Den digitala byrån Toxic kliver in som leverantör till Svensk Innebandy. Nu tas samarbetet och hemsidan till en ny nivå.

Ett spann av tjänster som inbegriper allt från systemutveckling och marknadsföring till digital design går att hitta samlat på ett ställe, hos Toxic. Den digitala byrån har under sina 20 år vuxit från ett kontor i Småland till att ha förgreningar ut i Europa. Och nu kliver de in som officiell leverantör till Svensk Innebandy.

– Toxic är experter inom sitt område och vi är väldigt glada över att få arbeta med dem. De jobbar för att deras digitala lösningar ska vara enkla och tillgängliga, vilket går i linje med hur vi vill att innebandy ska vara. Därför känns det bra att vi tillsammans jobbar för att sporten digitalt ska bli lättare att nå för fler, säger Anki Kjellberg, försäljnings- och partneransvarig på Svensk Innebandy.

Även Toxic är nöjda med överenskommelsen.

– Vi är självklart glada över samarbetet. Glädjen i att vara en del av Svensk Innebandy samtidigt som vi får utveckla och förvalta webben åt en stor organisation känns roligt. Vi tycker att syftet med Svensk Innebandy är väldigt fint, att de erbjuder en enkel och rolig sport som människor kan utöva hela livet, som dessutom bidrar till en aktiv roll i att bygga det svenska samhället, säger Leslie Huynh, brand manager, Toxic.

Det är inte två för varandra okända parter som nu ingår i ett samarbete. Toxic har nämligen redan haft hand om Svensk Innebandys hemsida. Nu görs ett stort arbete att ta hemsidan till nästa nivå.

– Idag förvaltar vi den befintliga hemsidan och i inledningen på året har vi tillsammans påbörjat ett nytt projekt med en helt ny webbsida som arbetas på i detta nu och som väntas vara klar inför nästa säsong. Men det berättar vi mer om längre fram. Nu ser vi i stället fram emot SM-finalen i innebandy den 23 april, avslutar Leslie Huynh.

short_text    Publicerat av Tero Marjamäki 2022-04-05, kl 11:29