Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Succéprogrammet Studio Allsvenskan tillbaka på söndag

I helgen var det premiär för Studio Allsvenskan och den 13 mars är succéprogrammet tillbaka. Det blir uppsnack, experter, gäster och reportage och inte minst livesändning av FBC Kalmarsund mot Växjö IBK samt AIK IBF mot Bele Barkarby IF IBF. Programledare är Lisa Eskils, med sig har hon kommentatorn Marcus Magnusson och experter i form av tidigare stjärnspelarna Anna Wijk & Mattias Samuelsson som miljontalstittare känner igen från SVT:s sändningar från herr- och dam-VM.  Hela sändningen av Studio Allsvenskan visas gratis på innebandy.tv.

Studio Allsvenskan är Svensk Innebandys storsatsning på landets näst högsta liga, innebandyallsvenskan med flertalet profilerade spelare, som sänds på Svensk Innebandys plattform – InnebandyTV. ​ 

Premiären lockade tusentals tittare som bland annat fick se Västerås IBS säkra den andra playoffplatsen och Warberg IC som på ett övertygande vis säkrade seriesegern.


Nu på söndag den 13 mars väntar åter ett fullmatat program. Det blir experter, gäster och reportage samt uppsnack och livesändning av intressanta slutomgångar.

– Jag gillar verkligen Svensk Innebandys satsning kring sändningarna i Allsvenskan och det ska bli otroligt kul att få vara en del av det. Det kommer att sitta fina innebandyhjärnor i studion, så vi utlovar bra och trevligt snack kring både Allsvenskan och SSL. Missa inte en heldag med innebandy på söndag, säger Anna Wijk.

På damsidan ställs Växjö IBK mot seriesuveränen FBC Kalmarsund som är klara seriesegrare. Växjö å sin sida slåss för viktiga poäng i mittenstriden.

– Det blir häftigt att se Kalmarsund på damsidan som är stora favoriter att ta steget upp i finrummet SSL. Kvalet närmar sig och det är dags att toppa formen, säger Anna Wijk.

På herrsidan väntar ett streckdrama mellan AIK IBF mot Bele Barkarby IF IBF.

– Allting lever så det blir en väldigt spännande match där båda lagen måste vinna, det kommer garanterat bli en match som sticker ut, säger Mattias Samuelsson.

– Det finns också lite rivalitet lagen emellan och mycket står på spel, så det kommer bli sevärt, säger Marcus Magnusson.  

Utöver det väntar också snack om kvalspel till SSL samt en stundande SM-final. Reportagemässigt kommer tittarna även få lära känna Nykvarn som på ett övertygande sätt leder stort herrar Allsvenskan norra. På damsidan kommer tittarna få stifta närmare bekantskap med FBC Kalmarsund och deras stjärnprofiler.

Dessutom kommer det under sändningen avslöjas en landslagsnyhet, så missa in detta! 

Missa inte chansen att se innebandydramatik i högsta klass tillsammans med Studio Allsvenskan – gratis på InnebandyTV. 

Här på InnebandyTV kommer du kunna se Studio Allsvenskan och de spännande matcherna.

Sändningen börjar klockan 12:15.  

Inget konto behövs för att se Studio Allsvenskan.

short_text    Publicerat av Tero Marjamäki 2022-03-11, kl 16:13