Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Så laddar sponsorerna för SM-finalen

Inför SM-finalen på lördag tog vi ett snack med två av våra huvudpartners. Så här säger Svenska Spels projektledare inom sponsring Sara Pettersson, och Pantameras produktchef Rickard Andersson inför årets höjdpunkt inom innebandyn.

Vad ska ni göra i Funzone?

Svenska Spel:
- Vi kommer att ha vår rörelsebana på plats där besökarna kan testa sin rörlighet och koordination. Rörelsebanan är en del i vårt gemensamma projekt med Riksidrottsförbundet som vi kallar ”Framåt för fler i rörelse”. https://om.svenskaspel.se/sponsring/framat-for-fler-i-rorelse/

Pantamera:
- På Pantamera tycker vi att det är viktigt att bidra med en rolig aktivitet där alla kan delta. Därför har vi bestämt att fortsätta satsa på vår populära hinderbandybana. Reglerna är väldigt enkla, med klubba och boll ska deltagarna ta sig så snabbt som möjligt från start till mål samtidigt som de tar sig igenom alla hinder på vägen. Precis som tidigare så kommer de snabbaste killarna och tjejerna göra upp om den slutgiltiga segern inför ett fullsatt Globen. Utöver finalen i Globen kommer det även finnas möjlighet att vinna flera andra priser under dagen.

Varför är SM-finalen en viktig plattform att synas på för er?

Svenska Spel:
- SM-finalen är en aktivitet som lockar väldigt mycket publik och en publik som sannolikt är intresserad av frågor som rör idrott, rörelse och hälsa i allmänhet och innebandy i synnerhet. Att få kommunicera med dem ger oss en möjlighet att visa vad Svenska Spel står i de här frågorna. Sedan är vi ju Svensk Innebandys huvudsponsor och många av dem vi möter på finalen är sannolikt även våra kunder.

Pantamera:
- Som en av huvudsponsorerna till Svensk Innebandy tycker vi självklart att det är väldigt viktigt att synas under SM-finalen. Finalerna brukar alltid vara en riktig folkfest och det är viktigt för oss att vara med och bidra samtidigt som vi får en väldigt bra möjlighet att sprida vårt budskap för att få innebandysverige att panta mera.

Hur ska det bli att uppleva SM-finalen på plats?

Svenska Spel:
- Det ska bli jättekul! Jag ser fram emot välspelade och spännande finalmatcher.

Pantamera:
- Som vanligt tror jag att det blir en fantastisk upplevelse med massor av glada fans som kommer att göra allt för att heja fram sina lag till SM-guld. SM-finalen är alltid en speciell upplevelse och vi från Pantamera är riktigt taggade!

short_text    Publicerat av Anton Rosenblad 2020-10-06, kl 11:55