Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Första kandidaterna till Fair Play-pris

Nu är kandidat 1 och 2 framröstade till Svensk Innebandys och Pantameras Fair Play-pris i Svenska Superligan. Det är domarna i respektive SSL-serie röstar.

De första två som nu har nominerats av SSL-domarna är:

Dam
Lovisa Nilsson, Örnsköldsvik IBK
Motivering: ”Lovisa är en fantastisk kapten och ett föredöme för hela laget. Hon lyckas skapa en god stämning på planen och vid sidan av. Spelarna lyssnar på henne och ser henne som en god förebild. Hennes kommunikation med oss domare är alltid med en positivt ton.”

Herr
Simon Jirebeck, IBF Örebro
Motivering: ”Simon är alltid trevlig och kommunikativ, både i med- och motgång. Han är en värdig representant för laget och en föredömlig lagkapten.”

Totalt tre kandidater i damernas respektive herrarnas SSL kommer att nomineras av domarna. Bland kandidaterna gör sedan en jury det slutgiltiga valet.

Priserna delas ut på banketten i samband med SM-finalen i Ericsson Globe 27 april. Då delas även ett Fair Play-pris ut till en ledare i SSL dam och en i SSL herr. Förutom ära och diplom får vinnarna 5000 kronor av Pantamera till ungdomsverksamheten i sin förening. Det i syfte att fortsätta arbetet att fostra framtida förebilder.

Kandidat 3 och 4 presenteras i början av mars, och kandidat 5 och 6 i början av april.

short_text    Publicerat av Anton Rosenblad 2020-10-06, kl 11:55