Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19

Läs mer

Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Delta i forskningsstudie om målvakter

Svenska Innebandyförbundet och Innebandyns kompetenscentrum (IKC) ska kartlägga vilka eventuella idrottsrelaterade besvär som innebandymålvakter upplever.

Det som framkommer i studien kan på sikt bidra till bättre förståelse kring eventuella besvär hos målvakter samt bidra till förbättrade träningsupplägg.

Studien utförs i samarbete med forskare vid institutionen för samhällsmedicin och rehabilitering vid Umeå universitet och vänder sig till målvakter i Svenska Superligan och Allsvenskan.

Deltagande i studien innebär att du som är målvakt fyller i en elektronisk basenkät i okt/nov 2021 – det tar ca 10 minuter - samt att du därefter fyller i elektroniska uppföljningsenkäter gällande dina eventuella idrottsrelaterade besvär eller skador en gång per månad till och med september 2022.

Du är självklart anonym genom hela studien och varken föreningar, SIBF eller andra deltagare kommer att ha kännedom om vilka målvakter som deltar eller vad någon individ svarar.

Anmäl dig genom att snarast möjligt skicka ett mejl till IKC:s forskningssamordnare Taru Tervo och berätta att du vill delta i målvaktsstudien: taru.tervo@umu.se

short_text    Publicerat av Anton Rosenblad 2021-11-16, kl 15:34