Inbjudan seriespel 2023/2024

Medaljer

Nu är det återigen dags att börja förbereda en ny säsong! Information är utskickad till samtliga föreningar i distriktet.

SERIEANMÄLAN

De lag som deltagit i seriespel i år ligger som föreslagna för er förening i IBIS. Det ni som förening gör är att ni loggar in och anmäler de lag ni vill ha med. Vill ni avanmäla lag gör ni det i IBIS, vill ni lägga till lag så mejlar ni till halland@innebandy.se.

Vi vill att ni senast den 17 maj 2023 anmäler era lag som ni vill ha med i spel kommande säsong.

 

SERIEMÖTE SENIOR DAM

Seriemöte för damsenior kommer genomföras den 7 juni 2023, kl 19.00-20.00. Länk kommer att läggas upp på hemsidan innan mötet.

 

SERIEMÖTE SENIOR HERR

Seriemöte för herrsenior kommer genomföras den 7 juni 2023, kl 20.15-21.15. Länk kommer att läggas upp på hemsidan innan mötet.

 

SERIEMÖTE RÖD

Den 13 juni 2023 kommer vi hålla seriemöte för röda serier. Innan mötet kommer ett förslag på serieindelning att publiceras och den slutliga indelningen görs i samband med seriemötet. Vi kommer hålla möte för Flickor kl 18.00 och för Pojkar kl 19.15. Länkar till mötet kommer att läggas upp på hemsidan innan mötet.

 

JUNIORSERIE

Vi vill försöka få igång juniorverksamhet i distriktet igen för att behålla ungdomar längre. Vi jobbar med ett förslag på juniorserie, alternativt spel i Mörkröd serie tillsammans med lag från Västsvenska.

 

INFORMATION OCH INDELNING BLÅ OCH GRÖN

Eftersom vi har relativt nya nationella bestämmelser på blå och grön nivå så kommer vi hålla informationsmöte kring detta. Vi kommer även att presentera de olika grupperna som ligger som förslag. Detta möte kommer också att genomföras via en öppen länk från hemsidan, den 28/6 kl 20.00.


 

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS