Nuvarande riktlinjer och rekommendationer avseende match, träning och cup:

Läs mer

Rapport från TK-mötet

Stängning av säsongen, Covid 19

Tävlingskommittén har sedan tidigare fått rapporterat om hur processen kring nedstämning av säsongen 2019/2020 gick till. En sammanfattningen har skickats ut till samtliga ideellt arbetande inom Hallands Innebandyförbund efter det att processen var klar. Säsongen 2020/2021 planeras att köra igång som vanligt, eventuell ”Plan B” kommer att tas fram.  

Utvärdering av säsongen 19/20

Enkäter har skickats ut för att utvärdera säsongen.

Damseniorsenkäten besvarades av 8 av 10 föreningar, och utfallet gicks igenom. Herrar Div 2 enkäten besvarades av 7 av 10 föreningar, och utfallet gicks igenom. Herrar Div 4/Herrar Div 4 ungdom enkäten besvarades av 8 av 12 föreningar, och utfallet gicks igenom.

Inga förändringar i serierna ovan kommer ske utan samma upplägg kommer att erbjudas 2020/2021.

En enkät gällande frågan om reservlag i Herrar Div 2 kommer att skickas ut. 

Ladda ner enkätsvaren här.

Seriespel 2020/2021

Struktur för anmälan till seriespel säsongen 2020/2021 presenterades. Anmälan sker i IBIS och kommer att öppnas den 30 april 2020.

Herrsenior

Säsongen kommer genomföras med fyra lag till slutspel och bäst av tre matcher i semifinal och final, b-lag får inte deltaga i slutspel. Bäst placerade lag har hemmaplans fördel.

Damsenior

Seriemöte för damsenior kommer att hållas för att diskutera hur serierna ska läggas upp.

Ungdomsserier

Vi bjuder in till serieläggningsmöte för röda serier, flickor och pojkar. Sker förmodligen digitalt i juni.

Avgifter

Styrelsen har beslutat att inte höja avgifter för seriespelet säsongen 2020/2021. Lokala förutsättningar Arbetet med att revidera de Lokala förutsättningarna är igång. De punkter som har inkommit under säsongen korrigeras. Dokumentet färdigställs och skickas ut på remiss till Tävlingskommittén för beslut.

 

short_text    Skrivet av Thomas K:h 11 maj 2020