Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Distriktslag 2004 öppnar för breddtrupper

I princip samtidigt som Hallands trupper för SDF-SM var uttagna stod det klart att SDF-SM flyttas till 30 oktober - 2 september 2021.

Detta gör att vi måste omvärdera situationen med de nya förutsättningarna som råder. 

Vi vet att samtliga spelare födda 2004 är mitt inne i den period då tillväxt, utveckling och prövningar är som störst. Det finns många hinder på vägen fram till oktober att ta sig över, några lyckas andra inte. Därför har vi beslutat att kalla in HELA breddtruppen till träningar igen, detta för att kunna ta ut en ny trupp i augusti.

Vi har just nu pausat all verksamhet kring distriktslagen pga. pandemin men planerar att starta upp träningar med breddtruppen i slutet på mars, mer information om det kommer på hemsidan när det närmar sig.

Vi är fullt medvetna som att det finns killar och tjejer som inte kom med i breddtruppen som kommer att ta vidare steg i sin utveckling under de närmaste månaderna. Våra ledare kommer därför att observera matcher när seriespelet drar igång igen och där tillfälle ges. Om du som är ledare, för en kille eller tjej född 2004, vill tipsa om någon spelare som tagit kliv i sin utveckling så kontakta gärna någon av våra ledare.

 

Daniel Hahne, killarnas huvudansvarige ledare, 070-6361322

Patric Löfborg, tjejernas huvudansvarige ledare, 070-8315931

 

short_text    Publicerat 2020-11-24, kl 08:31