Betalning av licenser

Publicerad
Innebandybollar

Direktbetalning av licenser och övergångar via internetbanken försvinner i iBIS och ersätts med bankkort.

Nytt slutdatum: Efter den 26 april går det inte längre att göra direktbetalningar av licenser och övergångar via internetbank i iBIS. I stället erbjuder vi möjligheten att göra betalningen med bankkort eller bank-/postgiro.

Bakgrunden är att den externa tjänst som hanterar direktbetalningen (via internetbanken) utanför iBIS inte lever upp till säkerhetskraven längre. 

Leverantörerna uppger även att marknaden är liten när två organisationer (företag eller föreningar) gör direktbetalningar och därmed kostsam att utveckla och underhålla.

Det här innebär alltså att föreningar som vill betala licenser eller övergångar direkt i iBIS måste göra det med ett bankkort, annars går det bra att betala på vårt bank-/plusgironummer som vanligt.

Betalning som görs med bank-/plusgiro är kostnadsfri men registreras inte direkt i iBIS. När bankkort används tillkommer en administrativ avgift på 1% av totalsumman.

I och med förändringen kommer vi att byta leverantör och det gör att gränssnittet förändras, men också att vi kan lägga till fler betallösningar, t ex Swish.

Manualer och instruktioner finns på www.innebandy.se/ibisforening från april.

Publicerad av Elsa Roos

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS